Felhasználási feltételek - Érvényes 2019.03.22-től

Ha nem ért egyet az alábbi feltételek bármelyikével, kérjük, ne használja webhelyeinket.

A jelen felhasználási feltételek tájékoztatják arról, hogy Ön és a www.szallasinfo.eu weboldalunk hogyan kerülnek kapcsolatba egymással a tulajdonos - GO TRAVEL UN LIMITED - szoftverének és műszaki megoldásainak használata során.

Amit csinálunk

Mi a (Go Travel Un Limited, egy hongkongi vállalat és leányvállalatai, együttesen Go Travel) a https://www.travelpayouts.com weboldal, a Travelpayouts mobil iOS&Android szoftveralkalmazás és számos olyan weboldal tulajdonosa és üzemeltetője vagyunk, amelyek lehetővé teszik, hogy Ön repülőjegyek, szállodai szobák és autóbérlés után kutasson. Weboldalainkat és alkalmazásainkat mindazok számára biztosítjuk, akik az utazási iparágat "white-label" alapon kívánják fejleszteni, egyes ügyfeleik kizárólagos használatára, akik regisztrálnak egy Travelpayouts fiókot a "white-label" weboldalon ("Weboldal") és/vagy "white-label" alkalmazáson ("Alkalmazás").

A jelen Felhasználási feltételek szabályozzák a Weboldalaink, Alkalmazásaink és a kapcsolódó termékek és szolgáltatások ("Szolgáltatások") Ön általi használatát, függetlenül attól, hogy Ön látogató vagy partnerünk (Partnerünk).

Minden alkalommal, amikor Ön szállás- vagy repülőjegy keresést indít weboldalunkon, kapcsolatba lépünk számos partnerünkkel - többek között, de nem kizárólagosan, szolgáltatókkal, légitársaságokkal, szállodákkal, utazási irodákkal (együttesen: Partnereink) -, hogy a rendelkezésre álló lehetőségek listáját átadják nekünk. Ezután kiválogatjuk a keresési eredményeket, és bemutatjuk azokat Önnek. Ön addig kereshet, szűrhet és böngészhet a keresési eredmények, találatok között, amíg meg nem találja a megfelelő lehetőséget, és rá nem kattint a megfelelő rekordra. Ekkor átirányítjuk Önt a Partnerünkhöz, és minden további interakciója velük történik, nem pedig a Go Travellel.

Folyamatosan frissítjük a weboldalt, az információk megjelenítésének módját, és hozzáadjuk/eltávolítjuk a keresési eredményekben megjelenő Partnereket. Ezt saját belátásunk szerint tesszük.

A szolgáltatást személyes, nem kereskedelmi alapon kínáljuk. A szolgáltatás kereskedelmi célú használata akkor engedélyezett, ha Ön regisztrál a Partnerprogramunkba.

Igyekeztünk a lehető legegyértelműbbé tenni a dolgokat. Ha azonban bármilyen kérdése van a Felhasználási feltételekkel vagy a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, nézze meg a Tudásbázisunkat, vagy lépjen kapcsolatba velünk a support@travelpayouts.com címen.

Amit nem csinálunk

Nem adunk el jegyeket / foglalásokat / stb. Weboldalunk csak utazási termékek keresését teszi lehetővé, de Ön közvetlenül partnereinknek fizet a weboldalaikon. Ezért, ha kérdése, javaslata vagy szolgáltatási kérdése van, kérjük, továbbítsa azokat közvetlenül Partnerünknek. Partnereink minden említése, beleértve a védjegyeiket és logóikat is, csak tájékoztatási célokat szolgál.

Nem ajánlunk jegyeket / foglalásokat más jegyekkel / foglalásokkal szemben. Mi biztosítjuk az összehasonlító eszközt és a partnereinktől gyűjtött információkat. Minden döntés az Öné.

Nem ajánljuk egyik Partnert sem egy másik Partnerrel szemben. Ugyanaz az ok, mint fentebb.

Amit nem szeretnénk, hogy megtegyen

Ha még nem töltötted be a 13. életévedet, ne használd a weboldalt a szülő vagy gondviselő felügyelete nélkül.

Automatizált keresési lekérdezések futtatása weboldalunkon. Ez befolyásolhatja weboldalunk működését, és más felhasználók elégedetlenségét okozhatja. Ide tartoznak továbbá a spamek és az olyan tömeges lekérdezések, amelyek célja hogy valószínűsíthetően károsítsák a weboldal teljesítményét és működését.

Védjegyeink, dizájnelemek, logók, tartalmak, cikkek és egyéb szellemi tulajdonunk használata. Szellemi tulajdonunk a miénk, és nem adunk Önnek licencet annak bármilyen célú felhasználására. Kivételt képeznek az újságírók és bloggerek - ők használhatják a Go Travel azonosítására szolgáló kereskedelmi neveket és logókat cikkeikben.

Ha úgy gondolja, hogy valamit rosszul csináltunk

Szellemi tulajdonjog megsértése. Ha úgy gondolja, hogy megsértettük az Ön szellemi tulajdonát, kérjük, küldjön részletes magyarázatot a legal@aviasales.ru címre, és mi ésszerű határidőn belül felülvizsgáljuk azt.

Választottbírósági eljárás. Ön kifejezetten lemond a bírósághoz fordulás jogáról (egyénileg vagy csoportos kereset részeként), és elfogadja, hogy minden ügyet a hongkongi Nemzetközi Választottbírósági Központ kötelező érvényű választottbírósági eljárásával rendeznek.

Felelősség kizárása

Az utazási keresőszolgáltatás az Ön rendelkezésére áll "úgy, ahogy van", mindenféle garancia nélkül, beleértve a célnak való megfelelést is. Általános információkat nyújt, amelyek nem veszik figyelembe az Ön egyedi igényeit. Az összes megjelenített jegy/foglalási információ partnereinktől származik, és nem ellenőrizzük azok pontosságát, elérhetőségét, alkalmazhatóságát, az Ön igényeinek való megfelelését vagy állampolgársági/vízumstátuszát stb. illetően.

Nem vállalunk felelősséget az ellenőrzésünkön kívül eső, az árfolyamokkal, az időjárással, az időzónákkal és az időeltolódással, az utazási idővel stb. kapcsolatos információk érvényességéért. Előfordulhat, hogy a városkalauzokban közzétett információk nem pontosak, és Ön saját felelősségére használja őket.

Mivel nem adunk el semmit (lásd fent), nem tudjuk garantálni a jegyek vagy foglalások elérhetőségét, vagy azt, hogy a partnereinknek adott ár ugyanaz lesz, mint amit Ön fizet.

Nem garantáljuk, hogy az Önnek megjelenített ár tartalmazza az összes díjat és költséget, beleértve, de nem kizárólagosan: repülőtéri díjat, üzemanyag-pótdíjat, indulási adót, feladott poggyászdíjat, hitelkártya-feldolgozási díjat stb.

Nem garantáljuk, hogy elégedett a járatával vagy a foglalásával, mert a szolgáltatás nyújtása kívül esik az ellenőrzésünkön.

Elméletileg webhelyünk rövid időre leállhat vagy nem reagálhat. Abban a valószínűtlen esetben, ha ez megtörténne, nem vállalunk felelősséget az Ön által elszenvedett kellemetlenségekért.

Időről időre módosíthatjuk a jelen Használati feltételeket, hogy frissítsük őket, vagy más, általunk szükségesnek ítélt változtatásokat hajtsunk végre, ezért a Szolgáltatások minden egyes használatakor ellenőriznie kell a frissítéseket. A Szolgáltatások további használata azt jelenti, hogy elfogadja a módosított Használati feltételeket vagy a frissített Szolgáltatásokat.

Fenntartjuk a jogot arra is, hogy bármikor, ideiglenesen vagy véglegesen, előzetes értesítéssel vagy anélkül megváltoztassuk, visszavonjuk, felfüggesszük vagy megszüntessük a Szolgáltatásokat vagy a Szolgáltatásokon (vagy azok egy részén) keresztül az Ön rendelkezésére bocsátott vagy elérhetővé tett tartalmat. Ön elfogadja, hogy nem tartozunk felelősséggel sem Önnek, sem harmadik félnek a Szolgáltatások és/vagy a jelen Használati feltételek bármilyen változásáért, visszavonásáért, felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért.

A felelősség korlátozása

Mivel semmiért nem számítunk fel díjat, az Ön országának törvényei által megengedett legnagyobb mértékben, kizárunk minden felelősséget minden olyan kárért, amely a Go Travel weboldalainak használatából vagy a Partnereinkkel folytatott kapcsolatából ered.

Vegyes rendelkezések

A GO TRAVEL UN LIMITED weboldalainak használatát Hongkong törvényei szabályozzák.

Ha a jelen Használati feltételek bármely részét bármely illetékes joghatóság bírósága vagy közigazgatási szerve törvénytelennek, érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak találja, az adott rendelkezést elválasztják, és a jelen Használati feltételek fennmaradó része teljes mértékben érvényben és hatályban marad.